Στέφανα

Τι να περιγράψουμε! Ότι ονειρεύεστε, ότι φαντάζεστε υπάρχει. Χειροποίητα στέφανα γάμου από κοράλλια, αλπακά, οξειδωμένο μπρούτζο, μαύρο τσάι, κερί μέλισσας, βαλσαμωμένους καρπούς, φρέσκα λουλούδια και λεμονανθούς, αληθινά φύλλα βουτηγμένα σε χρυσό και ασήμι ,βελούδο, δέρμα και μετάξι, ελιές και κληματόβεργες, φαντασία, τέχνη και σεβασμό για το αντικείμενο που θα σας ενώσει παντοτινά. Πώληση χονδρική και λιανική σε 400 διαφορετικά σχέδια σε χειροποίητα στέφανα γάμου.

Σετ Γάμου σε Χρώματα Marsala

 
Σετ Γάμου σε Χρώματα Marsala
  • Σετ Γάμου σε Χρώματα Marsala
  • Σετ Γάμου σε Χρώματα Marsala
  • Σετ Γάμου σε Χρώματα Marsala
SKU marsala-colored#C104
Τιμή: €195.00

Σετ γάμου σε χρώματα marsala. Χειροποίητα στέφανα από δερματίνη και πλούσιες κορδέλες. Ξύλινος δίσκος καλυμμένος απο ιβουάρ λινάτσα, μεταξωτά λουλούδια, πέρλες και κορδέλες.Ποτήρι και μπουκάλι στολισμένα ασορτί. Προαιρετικά: Βιβλίο ευχών 25€ συν ΦΠΑ και στεφανοθήκη 40€ συν ΦΠΑ.

Δώρο ασορτί μαξιλαράκι για βέρες.


Βιογραφικό

Η διακοσμήτρια Ελένη Μαυρογένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου εργαζόταν ως εκτελωνίστρια, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στα Χανιά. Παράλληλα σπούδασε Αρχιτεκτονική χώρου, ανθοδετική και Ιστορία Τέχνης. Διδάσκει εικαστικά, χειροποίητο κόσμημα, διακόσμηση και ανθοδετική για τη Νομαρχία Χανίων, τα κέντρα παιδικής δημιουργίας του Δήμου Χανίων και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Περισσότερα >>

 

chic and stylish selected vendor small