Στέφανα

Τι να περιγράψουμε! Ότι ονειρεύεστε, ότι φαντάζεστε υπάρχει. Χειροποίητα στέφανα γάμου από κοράλλια, αλπακά, οξειδωμένο μπρούτζο, μαύρο τσάι, κερί μέλισσας, βαλσαμωμένους καρπούς, φρέσκα λουλούδια και λεμονανθούς, αληθινά φύλλα βουτηγμένα σε χρυσό και ασήμι ,βελούδο, δέρμα και μετάξι, ελιές και κληματόβεργες, φαντασία, τέχνη και σεβασμό για το αντικείμενο που θα σας ενώσει παντοτινά. Πώληση χονδρική και λιανική σε 400 διαφορετικά σχέδια σε χειροποίητα στέφανα γάμου.

Vintage Σετ Γάμου σε Χρώματα Λεβάντας

 
Vintage Σετ Γάμου σε Χρώματα Λεβάντας
  • Vintage Σετ Γάμου σε Χρώματα Λεβάντας
  • Vintage Σετ Γάμου σε Χρώματα Λεβάντας
  • Vintage Σετ Γάμου σε Χρώματα Λεβάντας
SKU satin-lavender-colored-flowers#C90
Τιμή: €155.00

Vintage σετ γάμου. Χειροποίητα στέφανα με δαντέλα και σπάγκο με σατέν λουλουδάκια στο χρώμα τις λεβάντας ή σε χρώμα της επιλογής σας, ξύλινος δίσκος, ποτήρι και μπουκάλι στολισμένα ασορτί με τα στέφανα.

Δώρο ασορτί μαξιλαράκι για βέρες.


Βιογραφικό

Η διακοσμήτρια Ελένη Μαυρογένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου εργαζόταν ως εκτελωνίστρια, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στα Χανιά. Παράλληλα σπούδασε Αρχιτεκτονική χώρου, ανθοδετική και Ιστορία Τέχνης. Διδάσκει εικαστικά, χειροποίητο κόσμημα, διακόσμηση και ανθοδετική για τη Νομαρχία Χανίων, τα κέντρα παιδικής δημιουργίας του Δήμου Χανίων και σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Περισσότερα >>

 

chic and stylish selected vendor small